sábado, 27 de junio de 2015

Descans estiuenc



Després d’estar entrenant durant la temporada, amb més o menys constància, marcar-nos objectius, sacrificar-nos amb la dieta, entrenar abans o després de la feina…Ens mereixem un descans.

L’estiu és una època adient per deixar-nos anar i sobretot recarregar les piles a nivell mental. Que ens prenguem un descans i ens deixem anar no vol dir que deixem de practicar esport ni que abandonem tots els bons hàbits, però sí que ens podem oblidar de les rutines d’entrenament i practicar altres esports.

Anar a la platja a jugar a pales i nadar, sortir d’excursió per la muntanya a descobrir nous paratges, jugar el típic partit de futbol de “costellada” amb els companys de feina o els amics, etc…en definitiva airejar el cos i sobretot la ment.

Els descans físic i mental és necessari per poder agafar forces i oblidar-nos de tot. Sinó descansem és possible que ens saturem i que perdem la motivació i les ganes de gaudir de l’esport que practiquem normalment i que en lloc de prendre-ho com un hobbie ens ho prenguem com una obligació amb tot el que això ens comportarà, deixarem de disfrutar del que més ens agrada.

D’altra banda tampoc cal que abandonem els bons hàbits alimentaris que hem portat fins ara ni que comencem a menjar greixos i dolços de manera compulsiva, però si que podem recompensar-nos menjant gelats, fent barbacoes o bevent alguna cervesa…Ens ho hem guanyat!

Després de l’estiu tornarem a la feina, a les obligacions, a la nostra rutina habitual i serà llavors quan ens marcarem els nous objectius i organitzarem de nou una rutina d’entrenaments, però com que haurem descansat ho agafarem amb ganes i molt motivats.

Així que ja sabeu, el descans és necessari pel cos però sobretot pel cap!

No hay comentarios:

Publicar un comentario