martes, 7 de abril de 2015

Cursa El corte Inglés

El Corte Inglés, la cursa més multitudinària.

El proper diumenge 12 d’abril es disputarà la 37a Cursa El Corte Inglés, que tindrà uns 70.000 corredors aproximadament. Aquest esdeveniment, a part de ser gratuït, és una molt bona oportunitat per a qualsevol corredor novell que és vulgui estrenar en el món de les curses.

Una de les novetats més important d’aquesta edició serà que tots els participants estaran cronometrats per xip. Els corredors que no disposin de xip groc rebran un dorsal amb el xip inclòs que també els permetrà saber els seus temps de manera exacta. Serà la prova popular cronometrada amb xip més multitudinària d’Europa i la segona del món, amb 70.000 persones participants.

La distància oficial de la Cursa és de 10.700m però la organització també situarà una catifa de cronometratge al km10 i d’aquesta manera els corredors podran obtenir la seva marca de 10k.

La cursa s’inicia al passeig de Gràcia amb Aragó on estaran diferents calaixos de sortida depenent de la marca de cada corredor. El recorregut es dirigeix cap a Montjuïc passant per la pista de l’Estadi Olímpic, baixa per la Font del Gat i acaba a Plaça Catalunya.

Encara que la gent pensi que la Cursa del Corte Inglés és massa multitudinària, si ens prenem amb calma el primer tram on molta gent es suma a la Cursa al carrer Aragó, podem gaudir d’una prova entretinguda i molt ràpida on la marca pot ser més o menys important per nosaltres però el que si tindrem serà molta diversió i una ciutat entregada a l’esdeveniment.

Si encara no esteu inscrits podeu fer-ho en el següent enllaç: http://www.cursaelcorteingles.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario