miércoles, 9 de julio de 2014

Valoració SANSI VILA OLÍMPICA

El president de la Sansi, en José Luis Blanco, fa la seva valoració referent a la cursa de la Vila Olímpica, una cursa urbana on la nostra clínica esportiva hi ha col·laborat activament.

Hem tingut novetats, totes les llebres eren dones (els dos anys anteriors van ser homes), teníeu un codi QR al dorsal de Silincode amb la vostre informació en cas d’emergència, 20 persones van participar amb un Holter de tumedico.es amb un estudi del seu cor en plena competició. Desitjo que les sortides amb Anna Vives i Domingo Catalán us agradessin, vaig guardar la sorpresa sense que ningú ho sabés. El xip de lloguer de Championchip, es van utilitzar als dorsals i van funcionar molt bé. Proper any el 25è aniversari, com esportista seria un encert organitzar-la al mes de maig, en forma i menys calor. El recorregut de 10km esta homologat per la FCA. 4 participants sense importància van ser atesos pels sanitaris, disposàvem d’hospital de campanya. Una part dels participants, van gaudir del bitllet gratuït de ferrocarrils catalans Renfe.

La samarreta va agradar molt, dissenyada amb les lletres d’Anna Vives, que també havia dissenyat el casc del pilot Jorge Lorenzo o la samarreta d’Iniesta. Al carrer Bogatell vam fer un esglaó per pujar més fàcil la vorera i vam incloure aspersors al km 7.

Continuem fomentant que els nens participin a Sansis, amb més de 200 participants, van gaudir de samarreta fins i tot els d’un any, o la Julia, la més petita amb 51 dies. Dorsals personalitzats amb nom, guarda-roba, més de 4.000 fotos i vídeos de sortida i arribada per minuts gratuïts a www.vilaolimpica10k.com. Agrair l’atenció del personal del CEM Mar Bella i Novaicaria, on van facilitar tota la nostra preparació amb les seves modernes instal·lacions

Agraïr a esponsors com Coca Cola, Adamo, Renfe, Henkel, Mc Donald’s, TXT/Eurobeta, i als col.laboradors OXD, tumedico.es, Silincode, Plantillasdeportivas.es, Gymforless, Om3gafort, Spiribol, Consum, Caldo Aneto i Centre de la Vila.

Felicitar als voluntaris,  Districte de Sant Martí i autoritats que van col·laborar en poder organitzar-se la cursa, i com no, a la Policia Local, i equip sanitari del DYA, excel·lent treball de tots.

Sugerències o millores, no dubteu en enviar email a vilaolimpica@lasansi.com

"VIRUS SANSI" continua, enguany organitzarem 16 curses per Espanya, les properes

www.vilaolimpica10k.com

Josep Lluis Blanco Quevedo - President La Sansi
www.joseluisblanco.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario