jueves, 26 de junio de 2014

Els consells per a la XXIV Cursa Vila Olímpica

Aquest cap de setmana LA SANSI organitza la cursa de la Vila Olímpica on correran més de 4.400 atletes.

Per primer cop a una cursa de 10km totes les llebres seran dones, i serà la cursa més preventiva que s'ha ideat mai. La nostra clínica esportiva i col·labora activament i estarem presents a l'esdeveniment per aconsellar, fer estudis i explicar com prevenir lesions a partir de cuidar la salut dels peus del corredor.

Serà el proper 29 de juny  quan se celebrarà la 24ª edició de la cursa de la Vila Olímpica de Barcelona, organitzada pel Club La Sansi i el Club Canaletes. El President José Luis Blanco ens ha preparat aquests consells:

ASSIGNACIÓ DE DORSALS PROVISIONAL Cursa 5 i 10km  http://www.lasansi.com/ca/vila-olimpica/assignacio-de-dorsals

MOLT IMPORTANT MIREU AQUEST MAPA D’UBICACIONS http://www.lasansi.com/ca/vila-olimpica/ubicacionsespais

Concurs de fotografia: envieu les vostres fotos del cap de setmana de la cursa al twitter @lasansi o #lasansi a les 3 millors els obsequiarem amb material esportiu, ulleres i

Vídeo de la Cursa al 2013 https://www.youtube.com/watch?v=hnZtTB_uib4&feature=youtu.be

Fotos i vídeos de la Cursa al 2013 i 2012  http://www.lasansi.com/ca/vila-olimpica/fotos-y-videos

INSCRIPCIONS:   Fins el 27 de juny o exhaurir dorsals a www.vilaolimpica10k.com • www.knlts.cat • www.lasansiolimpica.com

SORTIDA I ARRIBADA: Arquitecte Sert-Avda. Nova Icària (Davant del gimnàs Novaicaria)
La sortida serà una de les sorpreses del matí, com l’ any passat va ser Antonio Rebollo Arquer de barcelona’92. Aquest any la sortida de 5km la farà una institució al món de l’esport i la de 10km una dona coneguda per tots, prepareu les vostres càmeres.

HORARIS DEFINITIUS

08:30 Sortida cursa de 5km Vila Olímpica (dorsals blancs)
08:40 Sortida cursa de 10km Vila Olímpica (dorsals de colors)
10:15 Sortida cursa infantil anys 2000-2003 800mts
10:21 Sortida cursa infantil anys 2004-2007 800mts
10:27 Sortida cursa infantil anys 2008-2014 400mts
10:30 Premiació i sorteig

(Totes les sortides i arribades seran a l'Arc inflable de Coca Cola direcció la platja)

MOLT IMPORTANT! Un cop estiguin sortint els atletes de 5 km els participants de 10km podeu anar col·locant-vos entrant per la part de darrera els que aneu amb dorsals blaus i grocs (3er i 4at calaix), exceptuant els dorsals de color Vermell i Verd (elit i 2on calaix) que ho podran fer per el laterals de davant de la sortida.

 ENTREGA DE DORSALS Divendres dia 27 de 15h a 20h i dissabte dia 28 de 10h a 20h a la pista Mar Bella de Barcelona CEM avinguda Litoral, 86-96 (lateral de la Ronda litoral, direcció Besòs).

ENTREGA DE DORSALS diumenge 29 de juny: de 7h a 8h. Lloc:  Davant de l’ entrada del Centre Comercial de la Vila. Al costat de la sortida.

És imprescindible presentar el DNI a l'hora de recollir el dorsal. Si recolliu el d'un altre participant es necessitarà el DNI o fotocòpia de l'altre participant.

MOLT IMPORTANT: Només els atletes de fora de Barcelona podran recollir el dorsal el mateix dia de la cursa de 7h a 8h

No oblidis el xip, sense ell no podràs tenir el temps exacte i no sortiràs a la classificació. Col·loca-ho bé a la sabatilla, no val ni a la butxaca ni a la mà. Els participants que portareu el XIP DE LLOGUER EL PORTAREU AL DORSAL i no caldrà tornar-lo.

Passos més importants: Per evitar cues l’organització recomana recollir dorsal, samarreta tècnica sense mànigues perquè gaudeixis amb ella competint, xip (si necessiteu un de lloguer anirà al dorsal), i bossa d'obsequi el divendres 27 de juny de 15h a 20h o el dissabte dia 28 de 10h a 20h.

20 membres de l'organització prohibiran sortir o arribar a meta sense dorsal. En dos punts del recorregut, personal de l'organització trauran de la cursa a corredors sense dorsal.

COM ARRIBAR I PARKING http://www.lasansi.com/ca/vila-olimpica/com-arribar254

Vehicle propi (Els diumenge la zona blava es gratuïta)
Sortida 22 sentit Besòs
Sortida 23 sentit Llobregat

L'avituallament serà al km 5 on tindreu punt de control de temps i pas, i sobre el km 8 tindreu aspersors per refrescar-vos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario