miércoles, 16 de julio de 2014

VIII Cursa Poblat Ibèrics

Aquest proper diumenge tenim una cita a Cerdanyola del Vallès, on col·laborarem amb la vuitena cursa Poblats Ibèrics.

El circuit torna a ser increíble, serà el mateix que tant va agradar l’any passat, i pels que no el vàreu provar aquest any no ús el podeu perdeu.

Poblats Ibèrics és una autèntica cursa de muntanya, no te’n refiïs de la poca alçada de les seves muntanyes, perquè et portarem per un constant “puja i baixa” fins que et cremin les cames!!!

Vols saber-ne més? Doncs t'ho posem fàcil, correràs per un jaciment arqueològic d’època ibèrica situat en un turó de la serra de Collserola, al barri de Montflorit. Després de 20 anys de recerca arqueològica, ha estat museïtzat i adequat per a la visita, la qual permet conèixer la història i l’evolució d’aquest assentament, que va estar habitat entre els segles VI i I aC.

També hi ha un museu i el poblat de Ca n’Oliver configuren un conjunt patrimonial clau per conèixer en profunditat la Cultura Ibèrica, especialment al territori laietà.

T'agrada la cultura? estàs acostumat a córrer per ciutat o pistes? doncs preparat a descobrir altres terrenys més tècnics, baixades fortes, salts i un munt de sorpreses que ens tindrà preparada la muntanya.

Més informació sobre la cursa

No hay comentarios:

Publicar un comentario