martes, 30 de julio de 2013

Crònica de la Cursa de La Floresta, Plantillas Deportivas hi hem col·laborat!

David Guiamet i Encarna Viñas guanyen la 30a Cursa Popular de la Floresta


La Clínica Plantillas Deportivas ha col·laborat amb l'organitzacióde la trentena Cursa Popular de La Floresta, on hi han participat més de dos centenars de participants.

Exactament hi han participat 206 atletes i els dos millors corredors de Sant Cugat han estat Josep Oriol Madurell i Mont Carvajal, i els primers de la categoria infantil, els santcugatencs Joan Wäger i Laia Moran.

David Guiamet Redondo (del club slot.cat de Sabadell) i Encarna Viñas Serrano (del club Girona Costa Brava) s'han adjudicat aquest diumenge, 28 de juliol, al matí, la 30a Cursa Popular de la Floresta, amb un total de 206 participants. David Guiamet, de 33 anys, ha fet un temps de 16 minuts i 29 segons. L'actual campió de Catalunya de Marató i subcampió les dues edicions anteriors ha detallat al TOT Sant Cugat que "ha estat una cursa entretinguda, amb pujades i baixades constants on mai pots agafar el ritme". El de Barberà del Vallès ha corregut per primera vegada aquesta cursa popular.

Encarna Viñas Serrano, de 37 anys, ha estat 34a en la classificació general amb un registre de 19 minuts i 59 segons. La terrassenca va guanyar l'edició 2012 de les 5 Milles Femenines de Valldoreix. Els dos millors atletes de Sant Cugat han estat Josep Oriol Madurell i Mont Carvajal.

Joan Wäger i Laia Moran, els campions infantils

Els campions en la categoria infantil han estat Joan Wäger, de 14 anys, i Laia Moran Català, de 9 anys, que la pròxima temporada formarà part de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat. Ambdós atletes són de Sant Cugat. En aquesta categoria infantil hi han participat 23 corredors.

206 participants

Hi han participat 206 dels 250 atletes que s'hi havien inscrit. En la categoria d'adults, els atletes han hagut de recórrer un traçat de 5 quilòmetres i un desnivell acumulat de 200 metres, mentre que els atletes de la categoria infantil, reservada per a nens i nenes de 8 a 15 anys, han recorregut 1.500 metres.

La principal novetat d'enguany és que la cursa recupera el circuit original de 5 quilòmetres, en homenatge a totes aquelles persones que la van fundar, ara fa 30 anys. També és novetat que l'entitat organitzadora, el Club Excursionista Independent (CEI) de Catalunya, lliurarà un euro a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia per cada inscripció a la prova atlètica.

Més informació al TOT Sant Cugat 

No hay comentarios:

Publicar un comentario