martes, 22 de octubre de 2013

IX Marató del Mediterrani, una molt bona col·laboració de la nostra clínica!

Prop de 5.000 persones han participat aquest passat cap de setmana a la IX Marató del Mediterrani, amb tres modalitats per a tots els gustos

Unes 5 mil persones van participar aquest diumenge 20 d’octubre, a Castelldefels, a la cinquena prova del circuit aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany incloïa tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani o Mitja per parelles (resultat de la suma dels temps de la mitja marató que corrien, junts, els dos integrants dels equips participants).

Com podeu veure a les fotos, vam assistir-hi i vam col·locar una carpa de la clínica on aclaríem qualsevol dubte relacionat amb la psicologia esportiva i la podologia.

La sortida de les tres proves hv tenir lloc a les 9 hores, des del Canal Olímpic de Castelldefels, mitjançant calaixos de temps. Tot el circuit estava senyalitzat amb una línia blava a terra i discorria pels termes municipals de Castelldefels i Gavà.

Es tractava d’un recorregut circular de 10km. Els participants a la mitja o la marató per parelles van fer dues voltes i un petit tram addicional per completar la distància.

Va ser una molt bona experiència que aprofitarem per seguir col·laborant amb altres organitzadors, especialment amb les curses que organitza el Club Atletisme La Sansi.