jueves, 30 de mayo de 2013

Bona actuació de l'Atleta Visible al Campionat d'Espanya

El passat 25 i 26 de maig, l’Òscar Santos Veiga, atleta patrocinat per la clínica Plantillas Deportivas i conegut com Atleta Visible, va disputar el Campionat d’Espanya d’Atletisme Adaptat a les pistes d’atletisme de Monzón (Osca).

L'atleta va competir a les curses de 10.000m i 5.000m, en la categoria de Deficients Visuals. A la primera cursa va sortir amb la intenció de fer marca (36’55”en ruta), però va pagar la inexperiència de córrer la distància en pista i va acabar en 37’41”, per darrere del gallec Gustavo Nieves.

Al dia següent va participar als 5.000m (on te 17’35” de millor marca en pista) finalitzant amb un bon registre de 17’46”, a 47 segons del cordovès Manuel Garnica.

L'atleta ens explica la seva vivència en primera persona i valora el campionat de forma positiva, “tal i com estava entrenant les darreres setmanes, creia que faria un millor 10.000, però tampoc va sortir malament del tot. Als 5.000, era impossible fer marca personal havent corregut 24 hores abans, així que considero que vaig fer una bona cursa.”

L’Oscar, Atleta Visible, va concloure la competició amb 2 subcampionats d’Espanya i una experiència de convivència amb grans atletes paralímpics que de ben segur l’animarà per a seguir entrenant i millorant.