martes, 30 de abril de 2013

Col·laborem amb la Milla Urbana - Solidaria de l'Hospitalet

Demà 1 de Maig, dia del treballador, la clínica Plantillas Deportivas assistirà a la Milla Urbana de l'Hospitalet de Llobregat per col·laborar amb els organitzadors, Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia.


L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Hospitalet de Llobregat, l’ONG del barri Asomobe i l’empresa DC-Pharm, organitzen demà, la XXII Milla Urbana i IV solidària de Santa Eulàlia “Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno”.

La comissió encarregada de l’organització amb l’ajuda inestimable del seus col·laboradors treballa amb una idea clara en quant aquest esdeveniment esportiu i solidari s’ha d’entendre com què la solidaritat al
desenvolupament educatiu ha d’anar més enllà d’una mera actuació puntual a curt termini, fomentant valors com la tolerància, la cooperació i la pròpia solidaritat entre els ciutadans de l’Hospitalet.

També, donat els dies en què vivim el proposar fer una activitat esportiva totalment de franc i que a la vegada es pugui col·laborar amb els més necessitats, encara la fan més interessant pels organitzadors i
participants, enfortint les bases d’aquest humil projecte.

Aquest any es dualitzaran les aportacions, les primeres de material escolar es dirigiran altre cop al poble de TALANDAOUED de la comunitat de BENI AHMED (prov. CHEF CHAOUEN) MARROC i les segones de caire alimentari es dirigiran a la CREU ROJA de L’HOSPITALET.

D’aquesta manera l’AESE s’afegeix a les diferents iniciatives solidaries promogudes en la ciutat de L’Hospitalet. Quedeu tots convidats i us esperem demà, 1 de maig, per gaudir amb vosaltres d’una gran matinal atlètica-solidaria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario