miércoles, 7 de mayo de 2014

Col·laboració amb el Club La Sansi, José Luis Blanco Quevedo

Un any més la nostra clínica esportiva, Plantillas Deportivas Ianes, ha signat un acord de col·laboració amb el Club d'atletisme La Sansi.

En aquest acord la clínica es compromet en oferir diferents serveis especialitzats per als esportistes a tots els participants de les curses. Entre els serveis, cal destacar l'estudi biomecànic complert, sessions de psicologia esportiva, entre d'altres.


A banda de tots aquests serveis, representants de la Clínica estaran presents en diferents curses del calendari de La Sansi per tal d'assessorar els atletes en directe, aconsellar bons hàbits, proposar millores, prevencions... tot per garantir la bona pràctica de l'esport, millorar la qualitat de vida de tots els esportistes.

A banda de signar la col·laboració entre les dues entitats, l'atleta i president del Club, José Luis Blanco, també ha aprofitat per fer-se una revisió podològica a la clínica.

Per nosaltres és un plaer poder estar al costat de l'equip d'atletisme La Sansi i de tots els participants de les seves curses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario