miércoles, 19 de marzo de 2014

Dues cites, BDN Running i Escola del Treball

Aquest cap de setmana la nostra clínica esportiva Plantillas Deportivas col·laborarà amb dues curses, a Badalona i a Barcelona.

Estarem a la Cursa de l'Escola del Treball i també a la BDN Running l’Aliança que tindran lloc el proper diumenge 23 de març.

Marçal Barrera, membre de l’organització de la BDN Running va presentar la cursa fa uns dies, i ho va fer juntament amb l’Alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, el representat del Circuit L’Aliança, Eloy Ortiz i Dan Rickfelder, representant de la marca Brooks.

Durant la presentació, l’Alcalde Xavier Garcia Albiol va felicitar als organitzadors pel continu creixement de la cursa, afirmant que “és molt més que una cursa, tant pel que aporta en quant al sentiment de la ciutat com per la seva vessant solidària i totes les activitats paral·leles que s’organitzen que fomenten l’esport i els hàbits de vida saludables”.

D’altra banda, Barrera va explicar la principal novetat d’aquest any: el gir del circuit per fer-lo més atractiu pels corredor. També va destacar una altra de les novetats: la Festa de l’Esport que pretén obrir encara més la cursa a tota la ciutat. Un conjunt d’activitats multiesportives tindran lloc des de l’acabament de la cursa fins el migdia. A més, l’organització va aprofitar l’ocasió per exposar una sèrie de valors que l’esdeveniment vol transmetre, cosa que va destacar Eloy Ortiz, representant del Circuit l’Aliança, afegint que “la cursa BDN Running és la cursa més solidaria del Circuit l’Aliança”. Per últim, Dan Rickfelder va comentar els motius del perquè la marca Brooks ha apostat per primer cop aquest any per la cursa badalonina, explicant que “és una gran oportunitat per Brooks aprofitar el boom del running a Espanya”.

Contacta amb nosaltres si vols que també donguem suport a la teva cursa

No hay comentarios:

Publicar un comentario