martes, 7 de enero de 2014

Col·laborem amb la Mitja Marató de Sitges


Aquest cap de setmana la nostra clínica col·laborarà amb la Mitja Marató de Sitges, un esdeveniment esportiu que reunirà a més de 3.500 persones.

Dissabte estarem presents a la Fira del Corredor i diumenge, el dia de les curses, obsequiarem a tots els participants amb un servei gratuït a la nostra clínica esportiva.


Els organitzadors recorden a tots els participants que per qualsevol canvi en la inscripció només es podrà fer dissabte 11 de gener a la Fira del Corredor i amb un recàrrec de 3 € per gestions administratives, en cap cas es retornaran els diners.

Si es vol fer un canvi d'inscripció del Quart a la Mitja es podrà fer abonant la diferència dels 6 €, en el cas invers no es retornaran els diners.

AVITUALLAMENTS

Hi haurà zones d'avituallament amb aigua i beguda isotònica pels participants en els kilòmetres 5, 10, 15 i a la zona propera a l’arribada. En els avituallaments del km 10 i a la zona d'arribada hi haurà també servei de fruita.

OBSEQUIS

Tots els participants que hagin formalitzat correctament la seva inscripció a la Mitja de Sitges rebran, en recollir el seu dorsal a la Fira del Corredor, una bossa amb obsequis, entre els quals es trobarà el present de la clínica esportiva Ianes Plantillas Deportivas.

Us desitgem molta sort i ànim en millorar les marques personals! ;-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario