jueves, 6 de diciembre de 2012

Sílvia Gironès visita la clínica PlantillasDeportivas.es

Sílvia Gironès, una de les atletes fondistes del Club Atletisme La Sansi ja ha passat per una de les clíniques de Plantillas Deportivas per tal de fer-se un estudi biomecànic complert i unes plantilles esportives. 

El Club d'Atletisme la Sansi i la clínica PlantillasDeportivas.es van arribar a un acord de col·laboració en el qual es detallava el suport personalitzat de la clínica a tots els atletes d'elit del Club. D'aquesta manera, la clínica ofereix estudis biomecànics per controlar la trepitjada de tots aquells atletes que participen a les curses organitzades pel Club Atletisme La Sansi. Aquests estudis detallats s'ofereixen de forma gratuïta i suposen un gran aspecte de l'acord entre les dues entitats, ja que d'aquesta manera el Club pot oferir un servei d'alta qualitat a tots els seus participants. 

A més d'oferir estudis de franc a tots els participants, la clínica Plantillas Deportivas ofereix plantilles esportives personalitzades de franc a tots els atletes d'elit del Club. Aquest últim punt de l'acord té com a objectiu principal millorar el rendiment dels esportistes i evitar possibles lesions

La primera atleta de l'equip La Sansi en passar per la clínica del carrer Muntaner, Barcelona, ha estat la fondista Sílvia Gironès, que ha gaudit de l'estudi biomecànic corresponent i d'unes plantilles personalitzades. 

Esperem que la Sílvia faci una molt bona temporada i que els seus èxits esportius segueixin en increment. 

Aquí compartim algunes fotos de la visita de la Sílvia Gironès:

Més informació a PlantillasDeportivas.esNo hay comentarios:

Publicar un comentario