martes, 30 de octubre de 2012

PlantillasDeportivas.es amb dos curses més que consolidades a Barcelona

La Clínica PlantillasDeportivas.es col·labora amb el Cros Popular de Sants (4 de  novembre) i amb la Cursa Popular del Clot (11 de novembre).

Aquestes accions s'engloben a l'estratègia de la clínica per consolidar-se en el sector running de la mà de col·laboracions estratègiques, que permetran a més de 3.000 corredors beneficiar-se d'estudis biomecànics complerts de forma totalment gratuita.

PlantillasDeportivas.es serà present als dos esdeveniments atlètics i oferirà, de forma totalment gratuita, estudis de trepitjada a tots els participants. També oferirà descomptes en plantilles esportives, especialitzades, en aquest cas, a l'atletisme.


El Cros Popular de Sants ha arribat a la seva 34ena edició i compta ja amb 1.600 inscrits, motiu pel qual els organitzadors han hagut de tancar les inscripcions. La cursa serà el proper diumenge 4 de novembre i començarà a la Rambla de Brasil, Barcelona.

Pel que fa a l'altra col·laboració, amb la Cursa Popular del Clot, serà el diumenge 11 de novembre amb sortida al carrer Provença de Barcelona. Aquesta segona cursa arriba a la seva 33ena edició i es desenvoluparà pel Clot, Camp de l'Arpa i la Verneda.

Les dues curses han estat seleccionades per PlantillasDeportivas.es com a dos referents barcelonins. Són dos curses amb una arrelada tradició i una festa esportiva perfecta per compartir amb tots els participants els serveis i descomptes de la clínica.


Més informació


Cros Popular de Sants, 4 de Novembre

Cursa Popular del Clot, 11 de Novembre

1 comentario:

  1. Molt bona iniciativa, segur que anirà molt bé. Ànim atletes!!

    ResponderEliminar