miércoles, 26 de septiembre de 2012

PlantillasDeportivas.es col•labora amb la Mitja Marató de Sant Cugat


Aquest proper diumenge tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès la mitja marató de la ciutat on s’espera assolir un record històric de participants, 2.000 atletes que correran per un circuit de 21 quilòmetres.

És per aquest motiu que PlantillasDeportivas.es vol estar al costat dels atletes i dels organitzadors i contribuir en que aquest esdeveniment sigui la gran festa de l’esport santcugatenc.

PlantillasDeportivas.es acredita anys d’experiència i personal de primera, especialistes en l’estudi de la trepitjada i en la confecció de plantilles esportives personalitzades. És importantíssim poder comunicar  que els corredors han de gaudir d’un  confort obligatori per tal d’evitar lesions i millorar marques.

Per aquestes raons volem apropar els beneficis de les PlantillesDeportivas.es a tots els participants de la Mitja Marató de Sant Cugat. En la nostra col•laboració oferirem estudis biomecànics complerts de forma gratuïta i una millora substancial en el preu de les plantilles.

Si participes a la Mitja Marató de Sant Cugat i vens a les nostres clíniques amb el dorsal podràs fer-te les teves plantilles esportives, amb els millors materials i professionals, per tan sols 120€.

Estàs preparat per a millorar el teu rendiment? A PlantillasDeportivas.es t’oferim facilitats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario